Clairvoyant Medium Lena Ranehag

  Faith Cure AB

Röd Pyramid Kurs - Kursen är inte tillgänglig längre!


Fokus på denna grundläggande kursen är att förstå energi och att vara i din egen energi, och bli medveten om den och hur kan lyfta Qi som betyder Livsenergi. Och du får med nya verktyg lära dig att rensa ut gammal stagnerad energi som blockerar ditt livsflöde, både mentalt och fysiskt. 

Du får lära dig att lyssna till din Intuition, och bli medveten om hur du kan följa den och ha Tillit. Även att meditera, och träna kreativ meditation. Du får lära dig att öppna och stänga dina Chakra, men även att läsa av energi och tolka den. Denna kurs är en stabil grund att starta din andliga och mediala utveckling på, och bygga vidare på i olika steg. 

Vi börjar våra kurser inifrån det innersta rummet och går vidare utåt, Inte tvärtom. Vårt kurskoncept är unikt, och de väver samman de bästa av två världar! För att bli ett bra Medium krävs fokusering, att vara lyhörd och närvarande i nuet. 

Att vara i sin egen kropp, för kroppen är det främsta verktyget för att ta emot och förmedla Andevärldens budskap. Kroppen är viktig att ta hand om, många glömmer av den och fokuserar enbart på den mentala delen av utvecklingen. Då skapas en obalans från grunden som följer med hela vägen tills det tar stopp. Det är en förutsättning att ha ett bra samarbete mellan kropp&själ, och himmel o Jord för att skapa harmoni och balans. 

Du får genom våra kurser hjälp med att skapa de bästa förutsättningarna för just Dig och din väg framåt oavsett om du vill arbeta som Medium eller med något annat som ligger i din Livsplan. Eftersom du är inne och läser på denna sida har du redan genom dina önskningar redan manifesterat en del av din Livsplan som du själv har skapat och de har fört dig hit. 


Varmt Välkommen till oss på kurs!