Rubrik

Underrubrik

Fristående Medium Kurs på Torreby Slott

Vill du uppleva två nätter på ett magiskt och vackert Slott, då ska du ta tillfället att uppleva en miljö som är inbjudande och som har andliga inneboende som gör sig påminda om dess närvaro när man minst anar det!

Vi kan utlova en spännande upplevelse på vackra och magiska Torreby Slott! Här finns det en del Slotts spöken som vandrar och inte lämnar någon oberörd. I denna magnifika och vackra miljö, får ni tillsammans med Medium Lena Ranehag uppleva andevärlden.

Men Torreby Slott har mycket att erbjuda mer än spöken! Slottet har många besökare, och personalen bjuder på fin service och utsökt mat. Vi får möjligheten att tillsammans njuta av allt då vi har vi har våra kurser där!

Välkommen att boka Medium kurs på anrika och vackra Torreby Slott från 1800 talet i Hjärtat av Bohuslän.

En kurs för både nybörjare och för de som har lite mer erfarenhet men som vill öppna de andliga portalerna och uppleva andevärlden och den magnifika slottsmiljön.


Vi kan erbjuda 19 kursplatser, först till kvarn!

Kurspris 4.400:-

Datum 6-8 oktober =  Kursen är fullbokad!
Datum 24-26 november = Kursen är fullbokad!


Tider
Fredag  18.00-21.00
Lördag  09.00-17.00
21.00-22.00  Spökvandring
Söndag  09.00- 16.00I kurs priset ingår Kurskompendium samt kursintyg. Mat och logi ingår inte utan bokas och betalas till Slottet.

Kursen bokas och betalas till Bankgiro 5509-8008 Faith Cure AB,eller direkt i menyn "Boka kurs" gäller utlands betalning.

Glöm inte ange hela ditt namn, e-post samt telefonnummer.

Anmälan är bindande, 14 dagars ångerrätt efter bokning gäller enligt distanshandelslagen, efter detta återbetalas inte Kursavgiften. Kursen är inte heller ombokningsbar annat än vid överenskommelse. Vid sjukdom krävs läkarintyg.


Kurslärare Medium Lena Ranehag

Känd som Programledare i Tv för ” En natt på Slottet”
i Sverige och Norge


Tanken bakom kursen är att du ska utvecklas och växa andligt och medialt i ljus och kärlek. Jag är er Guide för er som verkligen vill och har ambition att finna just din Livsplan. Jag hjälper dig att öppna upp genom meditation och visualisering. Med intuitiv menar jag att jag följer min intuitiva kunskap när jag vägleder dig och förmedlar det som är meningen just för Dig! Jag har Tillit till att andevärlden ger mig det jag behöver för att förmedla rätt kunskap. Jag tror på intuitiv guidning ifrån andevärlden. Kursen ger dig möjligheten komma vidare i din andliga och mediala utveckling. Jag hjälper dig att öppna din andliga kommunikation med en värld som är både stor och obegränsad. Vi är alla födda mediala men av olika anledningar så stänger de flesta människor ner den förmågan under livets gång. Mina kurser ger dig kunskap genom olika tekniker att utveckla din mediala förmåga. En teknik jag använder mig av är Meditation. Du kommer också att få lära dig mycket om energi och om hur du kan förstå skillnaden mellan din energi och andevärldens. Genom olika övningar få du             tillsammans med kurskamrater träna på att öva upp din intuition och dina förmågor genom att läsa och tolka              energier.Kontemplation stänger av den reflekterande delen av medvetandet, då kommer man i kontakt med ett             gränslöst kosmos, som öppnar medvetandet, och ser världen som den verkligen är och inte som vi tror den är.

            Genom kursen utvecklas du till den personen du egentligen redan är – men inte upptäckt. Du får öppna                         dörrarna till din egen Livsplan.En kurs för både nybörjare och för de som har lite mer erfarenhet men som 

            vill öva upp sin mediala förmåga och öppna de andliga portalerna och uppleva andevärlden o den magnifika               Slotts miljön.  Under kursen kommer ni även att få gå en ”spökvandring” i Slottet.”

            

              Varmt Välkomna på en Exklusiv Medium Kurs!