Clairvoyant Medium Lena Ranehag

  Faith Cure AB

Medium &Qigong utbildning - 3 år 

Vårt kurskoncept är unikt, och de väver samman de bästa av två världar! Sista möjligheten att påbörja denna utbildning är 18-20 Augusti  2017 , då den sista Röd Pyramid kursen påbörjas! Denna möjlighet är alltså under begränsad tid.

För att bli ett bra Medium krävs fokusering, att vara lyhörd och närvarande i nuet. Att vara i sin egen kropp, för kroppen är det främsta verktyget för att ta emot och förmedla andevärldens budskap. Kroppen är viktig att ta hand om, många glömmer av den och fokuserar enbart på den mentala delen av utvecklingen. Då skapas en obalans från grunden som följer med hela vägen tills det tar stopp.

Det är en förutsättning att ha ett bra samarbete mellan kropp och själ, och himmel o Jord för att skapa harmoni och balans. Du får genom våra kurser hjälp med att skapa de bästa förutsättningarna för just Dig och din väg framåt oavsett om du vill arbeta som Medium eller med något annat som ligger i din Livsplan.

Kontemplation stänger av den reflekterande delen av hjärnan, då kommer man i kontakt med ett gränslöst kosmos, som öppnar ditt medvetande, och ser världen som den verkligen är och inte som vi tror den är.

Genom kursen utvecklas du till den personen du egentligen redan är – men inte upptäckt. Du får öppna dörrarna till din egen Livsplan. Och eftersom du är inne och läser på denna sida har du redan genom dina önskningar manifesterat en del av din Livsplan som du själv har skapat och det har fört dig hit.


Pyramid kurser i sju steg


Förra året började vi, jag och min kollega Qigong Instruktör Kim Zidén om från start med ett nytt Kurskoncept som bygger på att alla kurser i denna 7 stegs utbildning kommer att ha Qigong som grund i allt andligt och Medialt arbete i form av grundläggande energi arbete och kunskap om hur alla energier är i olika processer med varandra och hur viktigt det är att låta kroppen vara en del i det viktiga arbetet. Att från grunden lära sig att lyfta energi och att rensa ut gammal stagnerad energi. Att vara i flödet. När vår Livsenergi som kallas Qi flödar i kroppen skapas harmoni inom oss, och med himmel och jord.

18-20 Augusti 2017 är sista möjligheten att påbörja Nybörjarkursen, så häng med från starten om du missade förra årets nybörjarkurser Röd Pyramid.

Kurserna är oumbärlig kunskap för livet. Kurserna är graderade från 1-7 som påbyggnadskurser, där vi bygger steg för steg vidare i din personliga och andliga utveckling som är att nå målet Kurs 7.


När du gått alla kurserna och klarat av de som vi anser du ska ha lärt dig under denna tid får du ett Diplom som bekräftar att du fullgjort alla kurserna och innehar den kompetensen.

Kurserna graderas  1-7 i de 7 Chakra färgerna


Pyramid Kurser 
 Datum
 Pris
Tillgänlighet
 År
 
 Violett Pyramid
 25-27 Oktober 
 4.400
  Fullbokad 
 2019
 
Medium&Qigong kurser på Bohus-malmön