Clairvoyant Medium Lena Ranehag

  Ran´s Rike  www.ransrike.com

Det Osynliga Riket


" Jag har skrivit denna boken för att jag vill dela med mig av min kommunikation och mina upplevelser med Det Osynliga Riket,ett rike som existerar parallellt med vår värld men i en högre dimension. Jag har sedan många år fått följa utvecklingen i den andliga världen genom en man som heter Helge. Han har efter sin död låtit mig se in i det osynliga rikets mäktiga dimensioner och tagit med mig på många resor genom tid och rum i en gigantisk stor och obegränsad värld fylld av spännande upplevelser och lärdomar. Dessa delar jag nu med mig i Det Osynliga Riket.

I boken erbjuder jag olika verktyg som hjälper dig att öppna dig och dina sinnen så att du får tillgång till din egna andliga kanal. Jag har också valt att dela med mig av upplevelser i mitt arbete som medium och andlig vägledare. 

Jag får dagligen väldigt fina brev från klienter som berättar om hur deras liv har förändrats sedan jag har hjälp dem på olika sätt. Det är tack vare dessa bekräftelser som jag får kraft och kärlek att fortsätta mitt mediala arbete. 

Det man ger får man tillbaka,så med glädje fortsätter jag ge av mitt hjärta"


Lena Ranehag