Clairvoyant Medium Lena Ranehag

  Ran´s Rike  www.ransrike.com

De Dödas Etikett


" Andreas dog vid Kärleksstigen. Han blev förföljd, och pressades ut mot klippkanten. Det fanns inga möjligheter att gömma sig ute på ön. På de stupande klippkanterna fanns Andreas och hans bäste vän ett nästan omöjligt sätt att hålla sig fast i det branta berget. De hörde pistolskotten stadigt komma närmare och Andreas, som då måste ha varit helt stel av rädsla, förlorade greppet och föll. Hans bäste vän kunde senare berätta att Andreas inte sa ett enda ord då han föll tio meter rakt ned. Jag tror att att han höll sig tyst för att inte röja sin bäste väns gömställe där uppe på bergshyllan". 

Polisen ville visa oss platsen där Andreas blev funnen. Tomheten i våra hjärtan gjorde det hela svårt. Jag vet inte varför, men utan att tänka böjde jag mig ned och tog tag i en bit av en sten, och då jag plockade upp den såg jag att det var ens stor, hjärtformad sten, på cirka 12x 12 centimeter.


Jag förstod att detta utan tvekan var en gåva från Andreas till mig. Budskapet var att han ville att jag skulle gå vidare och verkligen visa att kärleken är den rätta vägen, och det var ett budskap som han  ville förmedla till alla. Nu vet vi mycket om ondskan, så det är dags att visa det vi kan om godheten"


De dödas etiketter är de avtryck de döda lämnar oss levande, som bevis på att de fortfarande är med oss. Tack vare etiketterna kan vi känna oss trygga i vetskapen om att livet pågår i en enda stor tillvaro här och nu. I den här boken samlar Lena Ranehag mängd starka berättelser om sådana etiketter, både från sitt eget liv och från människor hon mött i sitt arbete som Medium. Vi lär oss hur vi kan tyda och tolka de dödas etiketter, och vad andevärlden har att lära oss om vårt liv på Jorden, om vi bara är villiga att se och lyssna.