Clairvoyant Medium Lena Ranehag

  Faith Cure AB

Res med Inspired Journeys!

Inspired Journeys:

Res med Inspired Journeys till hela världen med resor skapade ur ett djupare perspektiv och andlighet i fokus, bland annat denna resan med mig Lena Ranehag till Island!


Island som inspiration

Lena Ranehag, programledare för ” En natt på slottet” i Sverige och Norge känd för sin förmåga att kommunicera med ”andra sidan” och Fredrik Brekkan, en av Islands mest efterfrågade guider visar upp Island med dess dramatiska landskap, historia, kultur och varma källor.


Vad kan vara mer inspirerade?

Lena kommer under vår Islands resa genomföra ett flertal meditationer och även föreläsa om intressanta ämnen.

Så här säger Lena Ranehag inför Islands resa: ”Resan till Island känns som en stor karamell som man kan suga på, och redan innan känna lite försmak av! Som en utsökt blandning av olika energier som blandas till en stor härlig andlig och sinnlig upplevelse som jag tror kommer ge mersmak! Jag ser fram emot att få besöka dessa omtalade och mycket speciella platser på Island som är både vackra för ögat och själen, där vi säkerligen kommer att få starka euforiska upplevelser för livet. Detta blir själens resa genom tid och rum,som kommer ge ordet upplevelse en ny mening tror jag!

Jag kommer under resan hålla föredrag och meditationer som gör det möjligt att du får en större förståelse och upplevelse för vad du känner och tar in på dessa starka kraftfält av energier ifrån historians vingslag.”