Clairvoyant Medium Lena Ranehag

  Faith Cure AB


Clairvoyant Medium Lena RanehagJag arbetar som Medium sedan år 2000, och många av er känner säkert igen mig som TV Medium och Programledare i Sverige och Norge samt Danmark i olika Tv serier som 

"Det Okända" och "Åndenes Makt" och 

"En natt på Slottet" där jag hjälper vilsna själar vidare till ljuset, och olika kändisar som jag ger möjlighet att få få kontakt med andevärlden. 


Jag äger en mycket stor praktisk erfarenhet av Medium arbetet. Under många år har jag också arbetat med medial vägledning som coach för många människor. Jag är också författare och har skrivit flera böcker i ämnet. Jag hjälper dig att se och förstå din livsplan och lär dig olika tekniker för att uppnå dina mål. 

Mina kurser ger dig möjligheten komma vidare i din andliga och mediala utveckling. Jag hjälper dig att öppna din andliga kommunikation med en värld som är både stor och obegränsad. Ni vet aldrig vad ni har för inneboende gåvor förrän ni har öppnat dörren dit. Jag fokuserar på att ge dig kraft och energi för att nå ditt mål under din andliga och mediala utveckling. Jag kommer göra allt jag kan för att motsvara dina förväntningar om ni vill gå Medium kurs med mig. 

Sedan hösten 2016 har jag och min kollega Qigong Instruktör Kim Zidén startat igång med Medium&Qigong kurser, ett nytt unikt kurskoncept, som bygger på att alla kurser i en 7 stegs utbildning som har Qigong som grunden i allt Medium arbete och utveckling. Att synkronisera kropp och själ redan från början för att skapa balans och helhet i det andliga arbetet är viktigt. Att förstå energi, är grunden till allt. Alla kurserna har varit fullbokade inom kort! Sista möjligheten att påbörja denna unika utbildning är i Augusti 2017, eftersom utbildningen är under begränsad tid.
Läs mer under kurser.

 Jag har även fristående Medium kurser, både 1 dags kurser för den som vill prova på, men även för de som redan kommit en liten bit på vägen och som vill öva upp sina sinnen och förmågor.

Nytt för i år är Medium kurser på anrika och vackra Torreby Slott i norra Bohuslän, där jag också arrangerar en spökvandring framåt kvällstimmarna. Jag utför även hus rensningar inom rimliga färdavstånd, samt arrangerar föredrag och mindre privata VIP kvällar.