Clairvoyant Medium Lena Ranehag

  Faith Cure AB


Nytt för i år !


Åby Säteri &

Nordens Ark

Vi haren del av vår kursverksamhet på Bohus-Malmön, och Åby Säteri/Nordens Ark Hotell som ligger 20 km från Smögen. Hotellet erbjuder samtliga kursdeltagare ett exklusivt boende i magnifik miljö och natur bland alla Nordens vilda och utrotningshotade djur. Här är natur och hav utanför som inspiration för våra kursdeltagare! 

  

Och med en unik konferenssal med stora panorama fönster ut mot Tiger hägnet på Nordens Ark som sällskap höjer det upplevelsen till högsta nivå!


Det är en fantastisk och unik plats för meditation och kontemplation vid havet och de vackra omgivningarna med alla vackra djuren och naturens läkande kraft som sällskap!

Hotellet har  en jättefin interiör och ett fantastiskt läge  den berömda djurparken omkring. Nordens Ark är en ideell stiftelse som arbetar med utrotningshotade djur. Samtidigt som vi genomför vår kurs bidrar vi samtidigt till att rädda och bevara utrotningshotade djur, eftersom en del av pengarna för lokalen går till stiftelsen. För mig känns det rätt i hjärtat!


Som om inte det vore nog så är Åby Säteri känt för sina spöken!


Det skall ha bott en rik arvtagerska och godsägare vid namn Margaretha Hvitfeldt på Åby Säteri. Detta är vid Nordens ark och skall ha varit under 1600-talet. Hon lär ha varit grym och enligt sägen skall hon bl.a. ha begravt en tjänare under den gamla vägen. Vägen är idag avstängd och man kan endast gå där. Men vid midnatt sägs det att häst och vagn stegrar när man kör förbi där tjänaren ligger begravd. Många som har varit på gården har berättat kusliga saker som att dörrar öppnas oförklarligt……


Varmt Välkomna till  oss på kurs i en magnifik och spännande miljö som är som gjord för Medium kurser och Qigong!


Hemsida: nordensark.se